A Chocovic creuen que la bona xocolatera és aquella que treballa dia rere dia dedicada en cos i ànima a la seva creació. Un artesà que busca nous camins per generar il·lusió amb la seva feina i continuar sorprenent els seus consumidors.
El talent d'aquests artesans no té límits i a Chocovic s'han proposat portar-lo tan lluny com sigui possible.​​​​​​

 

https://www.barry-callebaut.com/es-ES/artesanos/chocovic

Patrocinadors 

Cinc generacions d’una família que acumula passió i experiència a parts iguals són darrera d’una companyia que és líder al nostre país en la gamma més alta de producte i que està orgullosa de projectar-se a nivell internacional. Moretó és passió per la farina. Caràcter innovador combinat amb amor per la tradició.

 

https://www.moreto.cat/professionals/

Importadores, productores y distribuïdores de utensilios y maquinaria para pastelería, panadería, chocolatería y heladería..

 

https://utilcentre.com/

 

DIR Informàtica és una empresa de Programari que desenvolupa solucions informàtiques exclusivament per al sector del Forn, Pastisseria i Indústries afins. El nostre objectiu és crear eines per agilitzar i millorar la gestió del dia a dia de les empreses del sector.

La nostra família de programes masterpan® ERP s'adapta a empreses de qualsevol mida i volum. Des de petits negocis familiars amb una sola botiga, fins a franquícies, grans panificadores i pastisseries industrials amb múltiples rutes de repartiment i un ampli parc de locals comercials.

 

 

https://dir-informatica.com/nosotros/

Ropa de cocina y restauración de alta calidad.

 Chaquetillas y delantales diseñados para profesionales de la pastelería, panadería y restauración que valoran la excelencia y el buen gusto

https://www.csty.es/